Michael Sørensen's Arvingen (Danish Edition) PDF

By Michael Sørensen

"Arvingen" er historien om Sasja, en kvinde der bærer på en hemmelighed. Hun flytter til Køge, for at starte forfra på take a seat liv, males der er noget i hendes fortid, der plager hende. Onde drømme hjemsøger Sasja og intet er, som det bør være i det
nye hus ved Køge Ås ...

"Arvingen" er en roman baseret på hekseprocessen Køge Huskors, der foregik fra 1608 til 1615. Tolv kvinder blev brændt på bålet og historien er en af Køge bys sorteste kapitler.

Show description

Read or Download Arvingen (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

Jakob Böhme,Else Marie Post's Vejen til Kristus (Danish Edition) PDF

Mødet med den tyske mystiker Jakob Böhme (1575-1624) åbner for horisonter og aspekter af livet, som guy som ganske almindeligt menneske måske kun har fantaseret om eller anet. At møde et menneske, som i den grad skriver fra hjertet, og hvor guy som læser kan mærke autenciteten bag ordene, er en sand gave.

Vold i familien: en novellesamling (Danish Edition) - download pdf or read online

Med en skrivekonkurrence om vold i familien satte crimson Barnet, BoD og Movellas i efteråret 2013 fokus på en hverdag i konstant angst for dem, der står os allernærmest. Konkurrencen fik næsten a hundred unge til tasterne, og i denne lavatory kan du læse de ti vinderhistorier, der på hver deres måde beskriver en hverdag med vold og frygt.

Download e-book for kindle: Harry Potter og fangen fra Azkaban (Harry Potter-serien) by J.K. Rowling,Hanna Lützen

En farlig fange fra troldmandsfængslet Azkaban er undveget, og faren er så alvorlig, at Ministeriet for Magi ser sig nødsaget til at sende efterretninger til den ikke-magiske verden. Harry er specielt i fare, da fangen åbenbart er ude efter ham.

Download PDF by Pinhok Languages: Tagalog ordbog: En emnebaseret tilgang (Danish Edition)

Er du en avanceret studerende på udkig efter et større ordforråd? Eller simpelthen en ekspert indenfor et bestemt felt, på udkig efter et ordforråd indenfor et bestemt emneområde? Så er denne lavatory noget for dig. Denne ordbog giver dig et ordforråd helt ned i detaljerne, alt sammen ordnet efter emne, så du nemt kan vælge og vrage mellem hvad du vil lære først.

Additional info for Arvingen (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Arvingen (Danish Edition) by Michael Sørensen


by Kenneth
4.1

Rated 4.92 of 5 – based on 24 votes