Get Årets ring: Udvalgte haiku (Danish Edition) PDF

By Niels Kjær

"Årets ring" indeholder forty four klassiske og moderne haiku. Indlejret i en række konkrete naturoplevelser gemmer sig glimt af erotiske møder med et kvindeligt du.

Show description

Read Online or Download Årets ring: Udvalgte haiku (Danish Edition) PDF

Similar danish ebooks books

Download e-book for kindle: Vejen til Kristus (Danish Edition) by Jakob Böhme,Else Marie Post

Mødet med den tyske mystiker Jakob Böhme (1575-1624) åbner for horisonter og aspekter af livet, som guy som ganske almindeligt menneske måske kun har fantaseret om eller anet. At møde et menneske, som i den grad skriver fra hjertet, og hvor guy som læser kan mærke autenciteten bag ordene, er en sand gave.

New PDF release: Vold i familien: en novellesamling (Danish Edition)

Med en skrivekonkurrence om vold i familien satte purple Barnet, BoD og Movellas i efteråret 2013 fokus på en hverdag i konstant angst for dem, der står os allernærmest. Konkurrencen fik næsten a hundred unge til tasterne, og i denne lavatory kan du læse de ti vinderhistorier, der på hver deres måde beskriver en hverdag med vold og frygt.

New PDF release: Harry Potter og fangen fra Azkaban (Harry Potter-serien)

En farlig fange fra troldmandsfængslet Azkaban er undveget, og faren er så alvorlig, at Ministeriet for Magi ser sig nødsaget til at sende efterretninger til den ikke-magiske verden. Harry er specielt i fare, da fangen åbenbart er ude efter ham.

Tagalog ordbog: En emnebaseret tilgang (Danish Edition) - download pdf or read online

Er du en avanceret studerende på udkig efter et større ordforråd? Eller simpelthen en ekspert indenfor et bestemt felt, på udkig efter et ordforråd indenfor et bestemt emneområde? Så er denne lavatory noget for dig. Denne ordbog giver dig et ordforråd helt ned i detaljerne, alt sammen ordnet efter emne, så du nemt kan vælge og vrage mellem hvad du vil lære først.

Additional resources for Årets ring: Udvalgte haiku (Danish Edition)

Example text

Download PDF sample

Årets ring: Udvalgte haiku (Danish Edition) by Niels Kjær


by Edward
4.2

Rated 4.26 of 5 – based on 11 votes